Afbeelding
Vrijdag avond ben ik terug gekomen uit Berlijn. Wauw wat heb ik geweldige dagen gehad! Kijk je mee naar mijn eerste dag in Berlijn?AfbeeldingRond half 6 kwamen we aan in Berlijn. De busreis was prima te doen en het was lekker weer! We verbleven in ONE80°. Echt een heel modern en mooi hostel, alles was ook erg schoon wat heel fijn was! Nadat we wat hadden gegeten hebben we ’s avonds een avondwandeling gemaakt langs Brandenburger Tor, Unter den Linden, Museuminsel etc.AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding
Wat een ontzettende mooie gebouwen allemaal. Alles ziet er zo mooi uit! We hebben echt een heel eind gelopen en waren rond half 10 ’s avonds weer terug op onze kamer in het hostel. We zijn nog uit geweest bij een club in onze straat.
Afbeelding
We wisten echt totaal niet wat voor club het was, het zag er van binnen wel mooi uit. Helaas waren er heel veel jongeren en wisten we niet dat het 16+ was haha. Uiteindelijk hebben we wel een leuke avond gehad maar was het niet voor herhaling vatbaar 🙂 Binnenkort komt dag 2 in Berlijn online!

Liefs Suze.