Promiss, beige hakken | Label of SuzeZoals jullie weten vond ik het ontzettend jammer dat de Miss Etam en de Promiss failliet waren verklaard. Gelukkig is er ongeveer 1,5 week geleden bekend gemaakt dat deze twee winkels toch een doorstart gaan maken, dus dat is ontzettend mooi. Hopelijk komt het allemaal weer helemaal goed en blijven beide winkels nog lang bestaan. Bij de Promiss en Miss Etam verkopen ze niet alleen kleding, maar ook mooie accessoires en schoenen. 

Promiss, beige hakken | Label of SuzePromiss, beige hakken | Label of SuzeEnkele weken geleden kocht ik deze prachtige, classy hakken bij de Promiss. De hakken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ik koos voor deze mooie beige en zachte kleuren die makkelijk te combineren zijn. Als je hier klikt, zie je de andere varianten qua kleur. Ik had mazzel, want er was nog maar 1 paar in maat 37. Ik paste de hakken en ze zaten heeeerlijk! Echt. Het voetbed is zo ontzettend zacht.

Promiss, beige hakken | Label of SuzePromiss, beige hakken | Label of SuzeDe hakken zijn van leer en zijn daarom ook wat duurder. Ik heb er €79,99 voor betaald. Wat zo fijn is, is dat je echt uren op deze hakken kunt lopen. Je loopt er zo makkelijk mee weg en het lijkt net alsof je helemaal geen hakken draagt. Echt een voordeel! Daarnaast is de hak van deze schoen ongeveer 8,5 centimeter hoog. Ik vind dit perfect. Niet te hoog en niet te laag. Ook ben ik gek op de blokhak die eronder zit, tegenwoordig is dit helemaal in en het loopt dus ook nog eens super fijn. Mooi meegenomen! Wat ook heel fijn is, is dat de sluiting van klittenband is. Ik vind het een erg grappig effect geven. Eens een keer wat anders dan een riempje/gesp of veter.

Promiss, beige hakken | Label of SuzeHelaas is het weer de laatste dagen weer ontzettend slecht en wisselvallig. Maar ik kan niet wachten totdat ik deze hakken kan gaan dragen en ze kan combineren met verschillende outfits. Ik weet zeker dat ik deze hakken ook gewoon naar school ga dragen, omdat ze zo comfortabel zitten en er ook nog eens heel leuk uit zien. Ze kunnen perfect onder een chique jurkje, maar ook onder een jeans staan ze goed. Eigenlijk kun je ze eindeloos combineren wat ontzettend fijn is 🙂 Laat het mooie weer maar komen. Wat vinden jullie van deze leuke hakken?

Liefs, Suze.