Schoolspullen Hema 2014Het is zover, ik moet bijna weer naar school. Het werd tijd om nog een paar belangrijke dingen aan te schaffen.

Schoolspullen Hema 2014De Hema heeft dit jaar weer ontzettend veel leuke dingen te koop voor school. Volgens mij word de collectie elk jaar groter. Van leuke stempels tot kaftpapier en van originele pennen tot tape.

Schoolspullen Hema 2014Allereerst deze handige sticky notes. Ideaal om te gebruiken en ze gaan bij mij altijd ontzettend snel op. Ik vind ze ideaal om te gebruiken als ik wat moet leren, zo hou je alles makkelijk geordend.

Schoolspullen Hema 2014Schoolspullen Hema 2014Een nieuw setje pennen. Bij de Hema hebben ze altijd van die leuke printjes en ze schrijven gewoon ontzettend fijn! Ze hebben trouwens heel veel verschillende printjes ๐Ÿ™‚

Schoolspullen Hema 2014Hema schoolspullen 2014Hema schoolspullen 2014Hema schoolspullen 2014Hoe leuk is dit boekje!? Ideaal voor bloggers. Wat erg handig is, is dat je de blaadjes eraf kunt scheuren. Zo kun je alles netjes bijhouden.

Hema schoolspullen 2014Wat vinden jullie van mijn aankopen?