Alicante - Label of SuzeHi meiden, gisteren aan het eind van de middag ben ik weer veilig geland in Nederland. Samen met Anouk heb ik een geweldige vakantie gehad in Alicante en we hebben ontzettend genoten. Ik heb voor jullie alvast wat foto’s op een rijtje gezet.Alicante - Label of Suze Alicante - Label of SuzeEigenlijk alles in Alicante is mooi! Je hebt echt de neiging om alles op de foto te zetten. Alle gebouwen, steegjes, planten en bloemen, beelden en tegels zijn fotogeniek. Vandaag laat ik jullie een aantal Instagram foto’s zien. Aankomende week komen er nog verschillende artikelen online van de foto’s die ik met mijn spiegelreflex heb gemaakt.Alicante - Label of Suze Alicante - Label of Suze Alicante - Label of Suze Alicante - Label of Suze Alicante - Label of Suze Alicante - Label of Suze Alicante - Label of Suze Alicante - Label of SuzeDit was even een korte update over het prachtige Alicante. Van de week ga ik er wat uitgebreider op in. Maar ik kon niet wachten om jullie alvast deze prachtige foto’s te laten zien. Zijn/gaan jullie nog op vakantie?

Liefs, Suze.