Aprils zomerse rokjes - Label of SuzeOp zoek naar perfecte zomer rokjes? Dan ben je bij Aprils aan het juiste adres. En jeetje, deze webshop komt echt als geroepen. Want het wordt namelijk weer warm.

Aprils zomerse rokjes - Label of SuzeVandaag gaan de temperaturen weer stijgen. Dus tijd voor een zomers rokje. Zoals je kunt zien heb ik vandaag een geweldig leuk rokje uit mijn kast gehaald. Het rokje komt van de webshop Aprils. Het idee achter Aprils is simpel: Leuk, elegante, vrolijke, flatterende, zwierige en vooral tijdloze zomerrokjes, 365 dagen per jaar te verkrijgen. Nou, dat is toch helemaal ideaal, welke vrouw wil dit nou niet? Team Aprils verkoopt twee modellen qua rokjes. Een strak model en een wijder model. Hierboven draag ik het rokje: Spirit en dan het wijder model. Het is echt een mooi en zwierig rokje en hij zit heerlijk. Het rokje sluit erg mooi aan en zit ook niet te strak in mijn buik. De rits van het rokje hoort namelijk aan de zijkant van je heup te zitten, in plaats van aan de achterkant wat de meeste rokjes hebben.

Aprils zomerse rokjes - Label of SuzeWat ik zelf persoonlijk ontzettend fijn vind. Is dat er een onderrokje onder het gewone rokje zit. Zo hoef je nooit bang te zijn dat er wat doorschijnt. Fijn dat ze daaraan gedacht hebben. In de webshop vind je de rokjes in verschillende printjes. De rokjes hebben dezelfde winkelprijs van €29,95. Koop je er meer dan één, dan krijg je een leuke korting.

Aprils zomerse rokjes - Label of SuzeZoals je kunt zien heeft het rokje aan de voorkant twee leuke kleine sierknoopjes. Die knoopjes zitten op een stukje mooi afgewerkte band met plooitjes van dezelfde stof als het rokje. Aan de zijkant van het rokje een subtiele rits. Het fijne aan dit rokje is, dat je de rits bijna niet ziet zitten. Hij is heel dun en subtiel maar toch van goede kwaliteit. Dat zie je niet vaak bij rokjes. Ben je benieuwd geworden naar de rokjes? Op de site vind je verschillende filmpjes van de rokjes, handig! Hierdoor krijg je al een goed beeld hoe het rokje uitvalt en meebeweegt tijdens het lopen. Overal is aan gedacht. Ik ben in ieder geval erg enthousiast. Waren jullie al bekend met de webshop?

Liefs, Suze.

*