Anita de Groot - sweatshirt Abby | Label of Suze

Anita de Groot - sweatshirt Abby | Label of SuzeAfgelopen vrijdag was het een prachtige, koude maar zonnige dag en ging ik samen met Tim (mijn oude stagebegeleider, ex-collega, graphic design partner) en ga zo nog maar even door een dagje naar Amsterdam! 😉 Anita de Groot - sweatshirt Abby | Label of SuzeHet was alweer een hele tijd geleden dat ik in Amsterdam was geweest. Bijna wouden de treinen ons in de steek laten, maar gelukkig kwamen we 1,5 uur later gewoon op correcte tijd aan in Amsterdam. Deze prachtige trui die jullie hierboven zien stond al ontzettend lang op mijn wishlist. Een aantal maanden eerder schreef ik een artikel over Anita, die je hier terug kunt lezen.Anita de Groot - sweatshirt Abby | Label of SuzeIk heb heel vaak op het punt gestaan om de trui te bestellen. Maar ik wou hem toch graag in het echt bekijken en passen! De vorige trui die ik bestelde in maat S, is een wat kortere trui. Ik was dus erg benieuwd hoe dit model bij mij viel. Ik mailde Anita om te vragen waar deze trui verkocht werd in Amsterdam, zo kon ik hem eventueel daar passen en kopen!   Anita de Groot - sweatshirt Abby | Label of SuzeUiteindelijk kocht ik de trui bij de winkel Home is.. Ik vond het erg fijn dat ik de maten S en M beiden even gepast heb. Maat M viel echt te groot en de S zat perfect! De stof is heerlijk zacht, vooral de binnenkant. Met dit koude weer ga ik hem heel erg vaak dragen. Het allerleukste vind ik de flamingo, zo lief! Ben je benieuwd naar de trui? Je kunt hem hier vinden 🙂 Wat vinden jullie van de trui?

Liefs, Suze.