Handige (kleine) tasjes

Normaal gesproken sleep ik altijd een hele grote tas met me mee. Mocht je benieuwd zijn welke? Ik schreef er eerder een artikel over. Steeds vaker probeer ik kleine(re) tasjes mee te nemen. Vandaag laat ik jullie mijn twee favorieten zien. Handige (kleine) tasjesHandige (kleine) tasjesEerder had ik altijd een clutch die ik overal mee naar toe nam. Die clutch was zwart en er zaten allemaal studs op. Het formaat vond ik ontzettend fijn, maar helaas had dit tasje het een beetje begeven. Dus werd het tijd voor een goede vervanger. Ongeveer 1,5 jaar geleden kocht ik dit tasje bij de Pieces. Wat zo handig is, je kunt het lange hengsel er af halen en dan heb je gewoon een clutch in je hand.

Dit formaat vind ik echt perfect. Ik heb speciaal voor dit dubbele tasje gekozen omdat hij bestaat uit twee “aparte” tasjes eigenlijk. Echt ideaal! Het lijkt alsof hier weinig in past. Maar er past serieus zo veel in, oeps. Je verbaasd je daar echt over. Daarnaast zitten er aan de binnenkant ook nog vakjes waar je je geld kunt bewaren, of andere kleine spulletjes. Handige (kleine) tasjesIk ben er heel enthousiast over en dit tasje neem ik altijd mee met uitgaan. Je kan hem ook perfect meenemen naar een etentje, dan haal je dus gewoon het lange hengsel er af en heb je een classy clutch in je hand 😉 Het enige nadeel is, is dat je dit tasje niet kon verstellen. Ik heb dus van het hengsel een stuk afgeknipt aangezien ik nog al klein ben. Daarna heb ik hem weer vast gestikt en nu zit hij op de perfecte hoogte voor mij!Handige (kleine) tasjesDit tweede tasje heb ik nog niet heel erg lang, maar ik heb hem zeker al een aantal keren gebruikt. Dit tasje valt op en dat vind ik er juist zo leuk aan. Vooral de chain van de tas vind ik heel erg gaaf. Je kunt het tasje op verschillende manieren dragen. Namelijk crossover, maar ook kun je de chain dubbel doen en dan hang je het tasje zo over je schouder heen. Ideaal!Handige (kleine) tasjesJe maakt hem dicht met een magneetje en dan kun je het met de chain aantrekken. Ook in dit tasje past echt heel erg veel. Hij is nog al diep, wat echt een voordeel is! De franjes vind ik zo leuk en het heeft echt een beetje een festival uitstraling. Dit tasje kocht ik trouwens bij mij in het dorp bij een schoenenwinkel. Er waren super veel verschillende modellen en kleuren van dit tasje. Het merk durf ik zo niet meer te zeggen, maar tegenwoordig zie je deze tasjes wel bij meer winkels.  Handige (kleine) tasjesHet tasje is een stuk groter dan het tasje van de Pieces. Maar deze is bijvoorbeeld ideaal om mee te gaan shoppen. Zo hoef je geen grote tas mee te nemen en hang je deze lekker om. Zoals ik al zei past er genoeg in, dus je gaat hier echt veel plezier van hebben 🙂 Welke van de twee is jullie favoriet?

Liefs, Suze.