Afbeelding
Fijne Pasen nog meiden, het is alweer 2e Paasdag. Wat heb ik gister lekker gegeten zeg, kijken jullie mee?AfbeeldingAfbeelding
Hoe lekker ziet dit er allemaal uit!? Vooral de boerenomelet was mijn favoriet hmmm.. Met Pasen eten we altijd met ons gezin, en meestal gaan we brunchen. Dat hebben we dus gister ook gedaan! Mijn moeder heeft al deze lekkere dingen klaargemaakt, wat ze ook erg leuk vindt om te doen altijd 🙂 dankje mam! Het was allemaal zo ontzettend lekker, dat ik de rest van de dag echt bijna niets meer heb gegeten haha, maar dat zullen jullie vast wel begrijpen door de foto’s 😉

AfbeeldingAfbeelding
Natuurlijk mocht het nagerecht niet ontbreken met allemaal verschillende chocolade en ijs. Het was een erg leuke en gezellige dag! Vandaag ga ik nog lekker genieten van wat broodjes die over zijn, en straks ga ik samen met mijn vriend naar een brocantemarkt, leuk! Ook ga ik mijn koffer inpakken voor Berlijn. Morgen om 09.00 uur vertrek ik! Ik heb er zin in 🙂

Liefs, Suze.