Outfit – shine like the stars

Outfit - shine like the stars | Label of SuzeWat heb ik een fijn weekend gehad! Hoe was die van jullie? Afgelopen vrijdag heb ik samen met Tim foto’s gemaakt in Zupthen. Vandaag laat ik jullie mijn outfit zien die ik die dag droeg 🙂 Bereid je voor op veel foto’s, want ik kon niet kiezen… Outfit - shine like the stars | Label of SuzeIn Zupthen zijn zo veel mooie plekjes om te fotograferen. Kijk hoe leuk dit steegje is. Ik moet gewoon vaker naar Zutphen gaan en vaker outfit foto’s maken. Wat vinden jullie?Outfit - shine like the stars | Label of SuzeOutfit - shine like the stars | Label of Suze Ik droeg die dag mijn nieuwe top van de Mango, broek van de Vero Moda en sneakers van Adidas. Een donkere outfit, maar de witte schoenen maken het toch net even wat vrolijker 🙂 We hadden trouwens echt mazzel met het weer! De zon scheen gelukkig en daardoor was het zo lekker. We hebben het de hele middag droog gehouden, dus dat was mooi meegenomen.Outfit - shine like the stars | Label of SuzeDe top is best wel kort zoals je kan zien en er zit niet echt een model in haha. Maar toch valt hij bij mij precies op de onderkant van mijn buik. Ik draag ook nog een klein rond kettinkje onder mijn kraagje, die komt van de Costes.

Gisteren ben ik thuis gekomen van een nachtje Eindhoven. Ik had namelijk een reünie met mijn oude voetbalteam en we gingen dus naar Eindhoven toe. Gelukkig hebben we mazzel gehad met het weer! Het was echt gezellig met zijn allen 🙂 Natuurlijk hebben we niet veel geslapen, dus vandaag ga ik nog even rustig bijkomen haha. Hoe was jullie weekend?

Liefs, Suze.

Recent Comments

Leave a Comment